Σκιάθος – Ελιάς

Σκιάθος - Ελιάς 1

Η εξωτική παραλία Ελιάς βρίσκεται 13 περίπου χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη της Σκιάθου, στο δυτικό άκρο του νησιού. Σε απόσταση 4 περίπου χιλιομέτρων από τις Κουκουναριές, θα συναντήσετε μία εξωτική και ήρεμη παραλία!

Σκιάθος - Ελιάς 2Μεγάλη χρυσή αμμουδιά, με πεντακάθαρα κρυστάλλινα γαλανά νερά και ένα φυσικό περιβάλλον να δεσπόζει από πίσω της!!! Ένα σπάνιο φυτό της Μεσογείου, ο κρίνος της θάλασσας, φυτρώνει στην παραλία το οποίο αν είστε τυχεροί μπορεί και να το δείτε! Η παραλία δεν είναι πολυσύχναστη, την επιλέγουν όσοι προτιμούν να χαλαρώσουν και απολαύσουν με ηρεμία το μπάνιο τους! Στην παραλία θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και ελεύθερο χώρο για να τοποθετήσετε το δικό σας εξοπλισμό. Υπάρχει ένα beach bar – καντίνα που μπορείτε να προμηθευτείτε δροσιστικά cocktail αλλά και ελαφριά σνακ! Στη γύρω περιοχή δεν υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες αλλά ούτε και άλλα καταστήματα.

Σκιάθος - Ελιάς 3Σκιάθος - Ελιάς 5Σκιάθος - Ελιάς 4Η πρόσβαση σας στην παραλία γίνεται με τρεις τρόπους. Ο πρώτος και πιο ξεκούραστος είναι με τα εκδρομικά καραβάκια που πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια την καλοκαιρινή περίοδο, με αφετηρία το λιμάνι της Σκιάθου. Ο άλλος τρόπος είναι με το ΚΤΕΛ Σκιάθου με προορισμό το Μανδράκι και από τη στάση θα συνεχίσετε με τα πόδια για 10 – 15 λεπτά. Και τέλος, η άλλη εναλλακτική είναι με το όχημα σας μέσω της επαρχιακής οδού Κουκουναριών – Σκιάθου, όπου θα σταθμεύσετε περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή, και στη συνέχεια θα προχωρήσετε με τα πόδια μέσα σε ένα πανέμορφο πυκνό δάσος με πεύκα!

Πρόσβαση Οδικώς

 

Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από τη χώρα της Σκιάθου : 13 km
Χρόνος Οδήγησης : 25 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 39.16730,23.40273

You may also like

Ετικέτες , , , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.