Σκιάθος – Μπανάνα

Σκιάθος - Μπανάνα 11

Μια από τις πλέον φημισμένες παραλίες της Σκιάθου τόσο για την ποιότητα της ακτής και της θάλασσας όσο και για την διασκέδαση που προσφέρει είναι η Μπανάνα.

Σκιάθος - Μπανάνα 2Η Μπανάνα βρίσκεται σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκιάθου στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού και ένα χιλιόμετρο μετά την επίσης δημοφιλή παραλία των Κουκουναριών. Παλαιότερα ο όρμος ονομάζονταν Κρασσάς, ωστόσο τα τελευταία χρόνια επικράτησε το όνομα Μπανάνα λόγω του σχήματος της παραλίας που μοιάζει με αυτό του εξωτικού φρούτου. Η Μπανάνα είναι μια πολύ όμορφη παραλία με τα πεύκα να την περιβάλλουν και να δημιουργούν ένα πανέμορφο τοπίο. Στην ακτή θα συναντήσετε χρυσή αμμουδιά ενώ τα νερά είναι γαλανά και πεντακάθαρα.

Σκιάθος - Μπανάνα 4Αποτελεί αγαπημένο προορισμό της νεολαίας και σε αυτό συμβάλει η εξαιρετική οργάνωση. Θα βρείτε επομένως ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση, αποδυτήρια, ντους, beach bar με διάφορα events να διοργανώνονται κατά καιρούς και να αποτελούν σημείο αναφοράς, εστιατόριο για να γευματίσετε και τέλος εγκαταστάσεις που παρέχουν την δυνατότητα για αρκετές επιλογές θαλάσσιων σπορ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στη Μπανάνα όλο το καλοκαίρι εκτυλίσσεται ένα διαρκές πάρτι, λόγος για τον οποίο αποτελεί όπως είπαμε και επιλογή για την νεολαία.

Σκιάθος - Μπανάνα 3Πριν φύγετε από την παραλία μην ξεχάσετε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Για να φτάσετε στην Μπανάνα η πρόσβαση οδικώς είναι αρκετά εύκολη με το δρόμο να φτάνει μέχρι την ακτή, το τελευταίο μέρος ωστόσο του οποίου είναι χωμάτινο και απότομα κατηφορικό. Χώρος στάθμευσης υπάρχει αλλά θα χρειαστεί να περπατήσετε λιγάκι. Σε περίπτωση που επιλέξετε τα δημόσια μέσα, έχετε υπόψη σας ότι από τη στάση του λεωφορείου θα χρειαστεί και πάλι να περπατήσετε λιγάκι.Πρόσβαση Οδικώς

 

Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από την χώρα της Σκιάθου : 13,1 km

Χρόνος Οδήγησης : 23 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 39.14710,23.39281

You may also like

Ετικέτες , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.