Χαλκιδική – Αρμενιστής

Χαλκιδική - Αρμενιστής 1

Δεκαπέντε χιλιόμετρα μετά τη Βουρβουρού και 132 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα συναντήσετε πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Πρόκειται για την είσοδο στην παραλία του Αρμενιστή, ίσως της πιο φημισμένης παραλίας στη Σιθωνία.

Χαλκιδική - Αρμενιστής 2Η παραλία είναι μεγάλη σε μήκος και περιβάλλεται από καταπράσινο δάσος, ενώ εντυπωσιάζει με τη λευκή άμμο και τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της. Από την παραλία θα έχετε μία μαγική θέα καθώς μπορείτε να δείτε ακριβώς απέναντι το Άγιο Όρος, ενώ παράλληλα μαγεύει με τις καταπληκτικές ανατολές του ηλίου πίσω από τη βουνοκορφή του Άθω. Η περιοχή πήρε το όνομα της από ένα από τα πιο παλιά κάμπινγκ της Χαλκιδικής. Το κάμπινγκ είναι άριστα οργανωμένο διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες υποδομές ακόμα και για αθλητικές δραστηριότητες.

Χαλκιδική - Αρμενιστής 4Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες, ταβέρνες, καφετέριες και beach bar για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών, καθώς και ναυαγοσώστη μιας και η παραλία επιβραβεύεται χρόνια με τη γαλάζια σημαία. Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς υπάρχει ασφάλτινος δρόμος που οδηγεί στην παραλία. Αν δεν είστε ένοικος του camping, η είσοδος στο χώρο γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητα και την καταβολή του καθορισθέντος αντιτίμου.Πρόσβαση ΟδικώςΑμμώδηςFisiki skia1ΟμπρέλεςΜε καφετέρια

Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από τη Θεσσαλονίκη : 132 km

Χρόνος Οδήγησης : 1 ώρα & 47 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 40.15205,23.91649

You may also like

Ετικέτες , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.