Ζάκυνθος – Ναυάγιο

Ζάκυνθος - Ναυάγιο

Το Ναυάγιο είναι από τις πιο πολύ φωτογραφημένες παραλίες στο κόσμο και η διασημότερη της Ζακύνθου. Η παραλία βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού και η παλιά της ονομασία ήταν Αγιος Γεώργιος. Το σημερινό της όνομα Ναυάγιο το οφείλει σε ένα πραγματικό Ναυάγιο που συνέβη το 1980.

Ζάκυνθος - Ναυάγιο Η κάτασπρη άμμος με τα καταγάλανα πεντακάθαρα βαθιά νερά περιτριγυρίζεται από πανύψηλους λευκούς βράχους και προσφέρει στους επισκέπτες της ένα μαγευτικό τοπίο. Η πρόσβαση σας στην παραλία γίνεται μόνο από τη θάλασσα από το λιμάνι της Ζακύνθου, από τον κόλπο του Λαγανά και από τις Αλυκές που γίνονται κρουαζιέρες που κάνουν το γύρο του νησιού. Ακόμα μπορείτε να φτάσετε από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών και από το Ακρωτήρι Σκινάρι, όπου έχει πολύ συχνά δρομολόγια για το Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές και από το Πόρτο Βρώμη.
Ζάκυνθος - Ναυάγιο
Η παραλία προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες για να δουν το Ναυάγιο παρόλο που δεν αποτελεί μία οργανωμένη παραλία της Ζακύνθου. Μπορείτε να θαυμάσετε και από ψηλά την παραλία. Έτσι, πηγαίνοντας οδικώς βορειοδυτικά από την πόλη της Ζακύνθου προς Βολίμες στη Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, όπου υπάρχει μια σιδερένια εξέδρα που κρέμεται στο κενό. Φωτογραφική μηχανή στο χέρι και απαθανατίστε την ομορφιά που προβάλετε μπροστά σας!
Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από τη Χώρα της Ζακύνθου : 34.5 km
Χρόνος Οδήγησης : 47 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 37.85976, 20.62487

You may also like

Ετικέτες , , , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.