Σάμος – Λεμονάκια

Σάμος - Λεμονάκια 1

Μία από τις ωραιότερες παραλίες της Σάμου, τα Λεμονάκια, θα την συναντήσετε 12 περίπου χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την πρωτεύουσα του νησιού, ένα χιλιόμετρο πριν τη διάσημη παραλία Τσαμαδού και μόλις δύο χιλιόμετρα από το Κοκκάρι.

Σάμος - Λεμονάκια 3Η σχετικά μικρή παραλία (400 μέτρων περίπου) είναι καλυμμένη με βότσαλο και τα γαλαζοπράσινα νερά της σε προκαλούν να βουτήξεις μέσα τους! Μέσα σε ένα μικρό και κλειστό κόλπο, με τα πεύκα να αγγίζουν το κύμα, η θάλασσα είναι απροστάτευτη από τους βόρειους ανέμους οι οποίοι σηκώνουν μεγάλα κύματα όταν φυσούν. Η παραλία είναι άρτια οργανωμένη διαθέτοντας ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση, beach bar για δροσιστικά ροφήματα, αποδυτήρια, ντουζιέρα καθώς και παραθαλάσσιο εστιατόριο. Για όσους επιθυμούν μπορούν να τοποθετήσουν το δικό τους εξοπλισμό στην ακτή, αν και ο ελεύθερος χώρος είναι περιορισμένος.

Σάμος - Λεμονάκια 2Η πρόσβαση σας στα Λεμονάκια είναι αρκετά εύκολη οδικώς από την επαρχιακή οδό Βαθιού – Χώρας και έπειτα θα ακολουθήσετε την εθνική οδό Σάμου – Καρλοβασίου. Μόλις φτάσετε θα αφήσετε το όχημα σας, 200 μέτρα πριν την ακτή, στον ελεύθερο χώρο στάθμευσης και θα συνεχίσετε πεζοί ακολουθώντας ένα μικρό μονοπάτι μέχρι να αντικρύσετε το μαγικό τοπίο! Η άλλη εναλλακτική είναι να την επισκεφτείτε με το ΚΤΕΛ Σάμου που πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από και προς την παραλία.Πρόσβαση Οδικώς

Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από το Βαθύ : 12 km

Χρόνος Οδήγησης : 19 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 37.78167,26.87622

You may also like

Ετικέτες , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.