Θεσπρωτία – Πισίνα

Θεσπρωτία - Πισίνα 1

Η παραλία Πισίνα βρίσκεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Συβότων και συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο από τα τρία ακατοίκητα νησιά, στο Μαυρονόρο (Μούρτος).

Σύβοτα - Πισίνα 6Υπάρχουν πάμπολλοι κολπίσκοι και παραλίες ανάμεσα στα τρία νησάκια των Συβότων, αλλά η πιο γνωστή παραλία είναι η Πισίνα που έχει ένα φανταστικό κρυστάλλινο μπλε χρώμα. Εξάλλου δεν είναι τυχαία η επιλογή του ονόματος της. Τα διάφανα δροσερά γαλάζια νερά της σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία «πισίνα της φύσης»! Πλήθος θαλάσσιων φυτών, που ξεχωρίζουν σαν μεγάλες σκούρες κηλίδες, σπάνε τη μονοτονία των ανοιχτογάλανων νερών. Το μεγαλύτερο μέρος της πάντως είναι πεντακάθαρο γαλάζιο.

Θεσπρωτία - Πισίνα 5Η παραλία με την λευκή άμμο και την πυκνή πράσινη βλάστηση που την αγκαλιάζει, δεν είναι αρκετά μεγάλη αλλά παρόλα αυτά καθημερινά την επισκέπτονται δεκάδες τουρίστες και ντόπιοι από τα Σύβοτα αλλά και από άλλες παραλίες, καθώς αποτελεί ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο μέσω θαλάσσης, και δεν υπάρχει καμία οργάνωση γι΄ αυτό θα πρέπει να εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα. Μην ανησυχείτε για τον καυτό ήλιο, καθώς η παραλία έχει φυσική σκιά διότι βρίσκεται κάτω από μεγάλα βράχια.

Σύβοτα - Πισίνα 4Κρουαζιέρες από τα Σύβοτα και από τη Πάργα εκτελούν καθημερινά δρομολόγια προς την παραλία με κόστος 10 € ανά άτομο, όπου θα σας πραγματοποιήσουν ξενάγηση σε όλα τα νησάκια των Συβότων. Επίσης μπορείτε να νοικιάσετε και μόνοι σας μικρό σκάφος από το λιμάνι. Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα γαλήνιο και ειδυλλιακό τοπίο που θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη σας!

Πρόσβαση με πλωτό μέσοΑμμώδηςFisiki skiaOxi ΟμπρέλεςΧωρίς καφετέριαΧωρίς εστιατόριο

You may also like

Ετικέτες , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.