Παξοί – Μονοδένδρι

Παξοί - Μονοδένδρι

Νότια του Λόγγου, θα συναντήσετε μία πολύ όμορφη και οργανωμένη παραλία! Η παραλία Μονοδένδρι πρόκειται για μία μεγάλη βοτσαλωτή ακτή και από τις πιο πολυσύχναστες του νησιού. Τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά που διαθέτει και το πράσινο τοπίο για φόντο, με τα δέντρα της να προσφέρουν φυσική σκιά για τους λουόμενους, την καθιστούν ιδανικό προορισμό για βουτιά!

Παξοί - ΜονοδένδριΤο Μονοδένδρι ή Μανοδένδρι είναι η μοναδική ίσως οργανωμένη παραλία στο νησί, διαθέτοντας beach bars που προσφέρουν δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στους πελάτες τους, εστιατόρια στα οποία μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα μεζεδάκια καθώς και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ ώστε να διασκεδάσετε παίζοντας στο νερό! Κανό, σανίδες, θαλάσσια ποδήλατα και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα για όσους από εσάς το επιθυμούν, χωρίς κανένα κόστος.

Παξοί - Μονοδέντρι 6Σε ένα από τα εστιατόρια θα βρείτε και πισίνα με θαλασσινό νερό, για όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό! Η πρόσβαση σας στην παραλία είναι εύκολη οδικώς από την επαρχιακή οδό Λουτρά – Λάκκας και υπάρχει ελεύθερος χώρος για στάθμευση. Την περίοδο του Αυγούστου θα δυσκολευτείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας λόγω συνωστισμού, για αυτό καλό θα ήταν να την επισκεφτείτε πρωινές ώρες.





Πρόσβαση Οδικώς


Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από το Γάιο : 7.5 km
Χρόνος Οδήγησης : 13 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 39.23077,20.15223

You may also like

Ετικέτες , , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.