Κως – Paradise

Κως - Paradise 1


Η παραλία Paradise βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού περίπου 7 χιλιόμετρα πριν την Κέφαλο και 35 χιλιόμετρα από τη χώρα της Κω. Είναι η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού και το σίγουρο είναι ότι δεν πήρε τυχαία το όνομα της αφού πρόκειται για ένα επίγειο “Παράδεισο”!

Κως - Paradise 4Θα αντικρίσετε μία απέραντη αμμουδερή παραλία που δημιουργεί ένα τεράστιο κόλπο μήκους έξι χιλιομέτρων, που αποτελείται από λευκή ψιλή αμμουδιά, πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά και περιτριγυρίζεται από κέδρους και φοίνικες που φτάνουν ως την ακτή. Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη, από τις πιο οργανωμένες του νησιού. Θα βρείτε beach bar όπου μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά coctails, ξαπλώστρες – ομπρέλες όπου μπορείτε να καθίσετε με κάποια χρέωση αλλά μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το δικό σας εξοπλισμό στην παραλία, ντουζ, δωρεάν χώρος στάθμευσης, εστιατόριο και για τους φίλους της δράσης υπάρχουν εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και ένα “θαλάσσιο πάρκο” για μικρούς και μεγάλους. Μην παραλείψετε να έχετε μαζί σας εξοπλισμό κατάδυσης για να θαυμάσετε τη μεγάλη ποικιλία ψαριών.

Κως - Paradise 3Κως - Paradise 2Τα νερά είναι σχετικά κρύα, αλλά παρόλα αυτά, το γεγονός ότι είναι ρηχά και βαθαίνουν σταδιακά καθιστά το μέρος πόλο έλξης για οικογένειες με μικρά παιδιά. Επίσης η παραλία είναι προστατευόμενη από δυνατούς ανέμους. Η πρόσβαση είναι εύκολη από τη χώρα του νησιού, οπού μπορείτε να πάτε είτε με ιδιωτικό ή νοικιασμένο όχημα ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Κώ-Κέφαλου προς Ηρακλειδείς, είτε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κω μιας και υπάρχουν καθημερινά τακτικά δρομολόγια προς την περιοχή καθώς λίγα μέτρα πριν την παραλία υπάρχει στάση λεωφορείου ( κόστος εισιτηρίου 4.40 € ). Με λίγα λόγια δεν πρέπει να χάσει κανείς την ευκαιρία να επισκεφτεί αυτό το παραδεισένιο τοπίο!


Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από το κέντρο της Κω : 35 km
Χρόνος Οδήγησης : 36 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 36.76089,27.00775

You may also like

Ετικέτες , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.