Νάξος – Άγιος Γεώργιος

Νάξος - Άγιος Γεώργιος 4

Η παραλία του Αγίου Γεωργίου βραβεύεται επάξια με “γαλάζια σημαία” επί χρόνια, για την καθαρότητα των νερών και την άριστη οργάνωση των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτήν.

Νάξος - Άγιος Γεώργιος 3 Η κοσμοπολίτικη παραλία του Αγίου Γεωργίου είναι από τις πιο αγαπητές για τους επισκέπτες του νησιού, φημίζεται για τη ψιλή χρυσή αμμουδιά και τα καταγάλανα ρηχά νερά της! Κύριοι λόγοι που την καθιστούν ελκυστικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά. Η παραλία εκτείνεται σε μήκος ενός χιλιομέτρου, είναι άριστα οργανωμένη, υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες, beach-bar, εστιατόρια, εγκαταστάσεις για water και beach sports καθώς και κέντρο εκμάθησης wind surfing.

Νάξος - Άγιος Γεώργιος 2Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι τα beach volley τουρνουά που διεξάγονται, ενώ η νότια πλευρά της γεμίζει από επιδέξιους surfers. Η παραλία του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Χώρας της Νάξου, απέχει 1 χλμ από το λιμάνι και δέκα λεπτά από το κέντρο με τα πόδια. Είναι δηλαδή η καλύτερη επιλογή για όσους δε θέλουν να απομακρυνθούν από τη Χώρα. Παρόλο που η παραλία είναι πολύ κοντά στην πόλη χαρακτηρίζεται από όλους ήσυχη και ιδανική για να χαρεί κάποιος τη θάλασσα και να απολαύσει τον ήλιο.

Αναλυτικός Χάρτης
Απόσταση από τη κέντρο της Νάξου : 1 km
Χρόνος Οδήγησης : 2 λεπτά
Συντεταγμένες GPS : 37.09794,25.37575

You may also like

Ετικέτες , , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.